NYHETER 2013
STORT GRATTIS till  Jessica och Smilla T. Ten Dreams till gödkänd högreklass spår 29 september.

Samt till Anna-Lena Jonsson

och SEVCh LP1 LP2 RLDN RLDF Tikk-A-Ring´s Hallo Mrs Sweetheart. "Rusa" till den nya titeln Rallylydnadsdiplom Fortsättning


STORT GRATTIS till Ann-Christine Gran och LP I Tikk-A-Ring's Old Empire Ale till 3 platsen med 171 poäng och ett första pris  i Lydnadsklass I samt LP I på Uppsala BK:s lydnadstävling 26 juni.


STORT GRATTIS till titeln SE VCH T. Ten Dreams  "Smilla" varav 2 med HP. Snyggt jobbat Jessica Brissman.

Samt ett STORT GRATTIS till Anna-Lena Jonsson

och SEVCh LP1 LP2 RLDN Tikk-A-Ring´s Hallo Mrs Sweetheart. "Rusa" till den nya titeln Rallylydnadsdiplom Nybörjare.


STORT GRATTIS till  Jessica och Smilla T. Ten Dreams till vinsten av Springerklubbens Vandringspris årets Bruksspringer.
 


Ett par bilder på Lakritz.
 


A Pretty Women, Hampus uppgifter har du väl?!

NYHETER 2012

Grattis till Jessica Brissman och Smilla T. Ten Dreams för ett första pris i öppenklass på viltspårsprov.


Grattis till T. Back In Business som blivit godkänd på anlagsprov i viltspår.


Stort grattis T. Old Empire Ale ”Zorro” till  första pris i LK1 samt klassvinst.


Grattis till Jessica Brissman och Smilla T. Ten Dreams som för någon vecka sedan uppflyttad i till Högre klass Spår med 516 poäng och klassvinst.

Grattis även till godkänt anlagsklass viltspår 120929.


Goldmoore´s Love Me For A Reason ”Pila” 3:a BT med R-Cert och R-CACIB i Eskilstuna för Olivera Rui. 2:a Öppenklass med CK I Ljungskile för Johan Andersson. I Gustavsberg blev hon 1:a Öppenklass med CK för Rune Brunberg Johansen.

T. Black Bubbel ”Buster” BIR valp i Ljungskile för Johan Andersson. I Gustavsberg BIR valpkl.2 och BIS-4 för Rune Brunberg Johansen.


Grattis Jessica Brissman med T.Ten Dreams ”Smilla” som tagit två andrapris i LKL lll

Grattis Anna-Lena Jonsson med T. Hello Mrs Sweetheart ”Rusa” till LP ll


Club Show

Goldmoore`s Love Me For A Reason “Pila” Fick excellent på club show endast 10st av 37 öppenkl. Tikar fick det.

Buster 4:a med HP i valpkl.2 Vispa oplacerad.


T. A Pretty Women ”Jill” placerade sig  4:a i öppenklass på SKK Avesta 16/6 för Karl-Erik Johansson. Jill har också varit på Svenska hundklubbens drive in utställning i Västerås där hon blev BEST IN SHOW.

Grattis till Carina och Jill


Grattis till Carina med ”Jill” Tikk-A-Ring´s A Pretty Women som placerades sig 3:a i öppenklass på SKK i Västerås 29 april för Kurt Nilsson


Vi har varit på SSRK Utställning på Gotland 5 och 6 maj

Lördag först ut var T. Black Bubble ”Buster” med HP och BIR och BIS-3. Samma resultat på söndagen. T.Brown Eyed Girl ”Vispa” fick HP och blev BIM

Sedan var det T.Morning Bells tur ”Diza” hon gick i jaktklass båda dagarna och fick Excellent båda dagarna.

På tur sedan var Gooldmore´s Love Me For A Reason ”Pila” på Lörd. 2:a I öppenkl. Med CK men oplacerad. Söndag 1:a öppenklass med CK och 3:a BT med R-Cert.

Sist ut var T.Silver Star ”Maja” som är veteran och hon fick Excellent båda dagarna.

 


Ett Stort Grattis Jessica Brissman med Tikk-A-Ring's Ten Dreams "Smilla" till LP ll


NYHETER 2011

Grattis till Jessica med T.Ten Dreams ”Smilla” som har klarat enkelt vatten.


9 oktober plockadeDisa sista ettan på viltspår och kan nu titulera sig Svensk Viltspårschampion.8 oktober fick Disa ett 2:dra pris på fältprov i Gävle. Domare: Bert Johansson21 september startade Disa Vattenprov på Adelsö. Och blev godkänd.


Ytterligare ett  grattis till Jessica Brissman och Smilla som har fått sitt andra 1:a pris lydnadsklass 2.10 september startade Pila på Grundprov och blev godkänd på fältdelen. Har även klarat enkelt vatten den 23 oktober och är nu Godkänd på Grundprov.


28 augusti var vi i Norge där Pila klarade Norska jaktanlagsprovet.Ytterligare ett  grattis till Jessica Brissman och Smilla som har fått sitt första 1:a pris lydnadsklass 2.Stort Grattis till Smilla som varit och tävlat lydnad och fått 170,5 poäng och LP 1.


Stort Grattis till SEVCH, LP1 Tikk-A-Ring's Hello Mrs Sweetheart och Anna-Lena Jonsson som debuterat i appellklass spår och blev uppflyttad.


Grattis till Jessica och Smilla som debuterat lägre spår och blivit godkända med 411.5 poäng vilket räckte till en andraplacering!


Stort grattis till Jessica och Smilla som har blivit uppflyttade till lägre spår med 243,5. Med 10:or från båda domarna på spåret bådar det gott inför framtiden. Nu ser vi fram emot lägre…


Stort Grattis till SEVCH, LP1 Tikk-A-Ring's Hello Mrs Sweetheart Och Anna-Lena Jonsson som blev 4:a på Listan Årets Lydnadsspringer med 36 poäng

Samt
ett lika stort Grattis till SEVCH LP1 LP2 Tikk-A-Ring’s Sweet Chayenne  äg. Anna-Lena Jonsson som kom 5:a på listan Årets Veteranspringer med 35 poäng.


NYHETER 2010

Ett jättegrattis till T. Ten Dreams ”Smilla” ägaren Jessica Brissman som tävlat lydnadsklass I igen med ett första pris.


Ett jättegrattis till Anna-Lena och SE VCH, LPI T.Hallo Mrs Sweetheart ”Rusa” till ett förstapris i Lydnadsklass 2 med 165 poäng och en 3:dje plats på Häverö BK.


Ett jättegrattis till T. Ten Dreams ”Smilla” ägaren Jessica Brissman som tävlat lydnadsklass I. Resultat 177,5 poäng och en andraplacering.


HD resultat på Lakritz och Pila är B


Den 5/6 var vi på SKK:s Int.utställning i Norrköping. Förs ut i ringen var ”Lakritz” T.All Or Nothing han blev 2:a i Junior kl. med CK. ”Pila” Goldmoores Love Me For A Reason var ensam i sin klass, hon fick CK.  Sist ut var ”Fina” T.Sweet Chayenne hon blev 2:a i veterankl. med CK. Domare var en herre från Slovenien vid namn Rajic Branislav.


LP1 LP2 SEVCH Tikk-A-Ring´s Sweet Cheyenne BIS-4 Veteran på Skokloster
 

Lite nytt både sorgligt och roligt!

Vi var på Gotland helgen 8-9/5 på SSRK:s utställning, nu ställde vi bara på Lördagen, jag är nöjd med resultaten. T. All Or Nothing ”Lakritz” blev 2:a i Jun.kl. med CK och 3:a BTH och Goldmoores Reasen For A Love “Pila” blev också 2:a i sin klass Ungh.kl. med CK domare var Jostein Halvorsen från Norge 

 

Ringleaders From Dusk To Dawn ”Tikka” har lämnat oss 12½ år gammal.

 


Vi var på Lilla Stockholm på Påskafton Hathaway Meril från England dömde Springer T. All Or Nothing  ”Lakritz” placerade sig  3:a i Junior klass men det blev varken något HP eller CK i klassen. T. Ten Dreams ”Smilla” fick ett 2:a pris med en bra kritik men åkte på ljusa ögon och trist päls för dagen.


Vi har fått en hälsning från T. A Chance ”Timmy”


Vi har varit på en inoff. utställning i Sollentuna. Delar av gr.8 dömde Per-Erik Wallin. T. All Or Nothing "Lakritz" blev BIM valp, dom hade valpar upp till 12mån.
Goldmoore´s Love Me For A Reasen "Pila" blev 2:a med HP vuxna tikar.

T. All Or Nothing "Lakritz"

Ställde också min brors Griffon Nivernais som heter Duc Des Hauts Du Val Saone en hane på knappt två som är en import från Frankrike. Han har aldrig varit på utställning så att stå snyggt var inte att tänka på. Bertil Lundgren som dömde delar av gr.6 och 8 hade aldrig sett en Nivernais tidigare. Han hade läst på ordentligt och kom fram till att han var väldigt fin. Han fick HP och blev ju BIR då han var ensam. Bengt och jag var helt inne i den fina kritiken han fick så vi glömde totalt bort att han skulle in i gruppfinalen så Bengt tog sin och rosetter och åkte hem. När gruppfinalen skulle gå sprang ringsekreteraren och letade efter oss. Det var synd att vi missade den. Han ska ställas på Lilla Stockholm då får vi se hur det går. Min brorsdotter Sofia har fått order om att öva honom att så, då Bengt är tillsammans med sin uppfödare på väg till Frankrike och hämtar en tik.
  

Vi grattar Jessica Brissman och T.Ten Dreams ”Smilla” som har klarat alla inträdesprov och första delprovet i utbildningen till Räddningshund, STORT GRATTIS 

Stort Grattis till SE VCH LP1 Tikk-A-Ring´s Hallo Mrs Sweetheart, ägare Anna-Lena Jonsson som placerade sig på 3:dje plats i tävlan om årets lydnadsspringer.
 NYHETER 2009

091031 Nya bilder på Goldmoores Love Me For A Reason "Pila" och T. All Or Nothing "Lakritz"

Resultat från SSRK Mjölby.  Goldmoores  Love Me For A Reason "Pila" 3:a Junkl. med HP, T. All Or Nothing "Lakritz" 2:a i valpkl 1 med HP.  Domare Bertil Lundgren


091004 Stort grattis till T. Al Of Me ”Cesar” som blev BIS-3 på en inoff. i Timrå i dag.


T. All Of Me "Cesar" HP  BIR valp valpkl.1 och T. All Or Nothing "Lakritz" 2:a med HP på SSRK i Dingtuna för Ola Eriksson.

Vi Grattar ”Smilla” T. Ten Dreams med matte Jessica som har klarat inträdesprovet till räddningshund utbildning


090906 Stort Grattis skickar vi till Anna-Lena och SVCH T.Hallo Mrs Sweetheart ”Rusa” som tagit sitt 3:dje första pris i Lydnadsklass 1 och nu även kan titulera sig LP 1


090815

T. Morning Bell ”Diza” har i dag klarat enkelt vatten på SSRK s ordinarie  vattenprov i Strängnäs. 

T.Hallo Mrs Sweetheart ”Rusa” har tagit ett första pris i lydnads klass 1 med 167 poäng och stod trea på pris pallen. Många Grattis!


090730

T. Hallo Mrs Sweetheart "Rusa" Har tävlat lydnadsklass 1 i helgen, resultatet blev ett andrapris och ett förstapris. Grattis från oss!


T. Morning Bell "Diza" har vi gått viltspår med och det blev ett 1:a pris, (så nu saknas det en 1:a till SVCH)


090524 Goldmoor´s Love Me For A Reasen "Pila" blev BIR- valpkl 1  BIS-2 valp  På SSRK  Almare Stäket för Wendy Willey


Vi grattar valparnas pappa Stardom Speciel  Effect  "Jack" som fick sitt Championat på Almare Stäket 090524


090402 Vi har varit på ultraljud och konstaterat att Maja är dräktig. Så nu ser vi fram emot valpar.


090223

T. Silver Star "Maja" ögonlyst UA och gonioskoperad UA. Maja kommer att paras under v.10
 


NYHETER 2008

081212 T. Hallo Mrs Sweetheart "Rusa"  HD A-A   Ögon UA  Gonioskopi UA.

081111

I helgen var vi på Uppsala Läns kennelklubbs Mårtenutställning Enköping domare var Erna-Britt Nordin Tikk-A-Ring´s Ten Tricks "Roger" blev BIR och BIG-4.

Vi grattar Helena på Kennel Springwheat´s till BIR och BIG-1 med Springwheat´s Hordeum Astoria "Hjördis" på samma utställning.

080924 NYHETER  FRÅN UDDEVALLA OCH ÖLAND

Vi var till SSRK,s utställning i Uddevalla i slutet av Augusti. Där var det inte någon större framgång. Släta 1:or till Diza och Tindra. Valparna kom 3:a och 4:a av fyra valpar.
Vi fortsatte till Öland på Måndagen och hade några sköna semesterdagar med sol och värme. På utställningsdagen hade vädergudarna ändrat sig. Så mycket regn har jag inte varit med om på en utställning, min regnjacka gick att vrida ur.
Utställningsresultaten var dock bättre än i Uddevalla.

T.Hallo Mrs Robinson "Tindra" fick en slät 1:a.
T.Morning Bell "Diza" placerade sig 2:a med CK i en stor öppenklass.        
T.Magic Yard Lady "Trilla" var ensam i Veterankl. hon fick CK och blev BIM Vet.        

Valparna var också anmälda på Öland. T.Ten Tricks "Roger" placerade sig 1:a med HP och blev BIR valp. T.Ten Points "Rufus" blev 2:a med HP..


080825

Vi var till Norrköping den 16/8 och det var mycket regn. T. Hallo MrsRobinson "Tindra" placerade sig 3:a med HP i unghundskl.

Den 23/8 var vi till Årsunda och gick viltspår. Vi gick med T. Riggwelter Ale "Kalle" och T. Morning Bell "Diza" dom två fick var sitt 1:a pris.
Kalle har  ett kvar. T. Hallo Mrs Robinsson "Tindra" var också med. Hon virrade mest runt så det blev ett 3:e pris, när vi kom hem upptäckte vi att börjat löpa.

I går var Anna-Lena i Årsunda och gick viltspår  T. Hallo Mrs Sweetheart "Rusa" fick sitt tredje  1:a pris, därmed blev Rusa Viltspårschampion STORT GRATTIS!!!

080722

I helgen var vi på SKK utställning i Köping domare var Karin Linde-Klerholm. En rejäl åskskur kom strax innan Tindra och jag skulle in i ringen men man gjorde ett uppehåll tills det  värsta var över. T.Hallo Mrs Robinson "Tindra" placerade sig 3:a i unghundskl. med HP. Mamma Fina fick en 2:a

080713 

Ringleeader´s From Dusk to Dawn ”Tikka”  samt hennes bror Ringleader's Sharped Dressed Man "Oliver" har blivit SVCH 10,5 år gamla.
Tikk-A-Ring´s  Blue Bell ”Japp” har klarat anlkl. Viltspår STORT GRATTIS fortsätt så är han snart SVCH.
Vi var på World Dog Show Endast T. Hallo Mrs Robinson ”Tindra” var med hon fick Excellent men blev inte placerad.

080629

Vi har varit på SSRK,s utställning i Rottneros där Kari Haave dömde.

För valparna var det premiär T. Ten Points ”Rufus” kom två med HP och T. Ten Tricks ”Roger” blev trea med HP och dom fick utmärkta kritiker. SE MER UNDER VALPAR
T.Riggwelter Ale ”Kalle” blev två champion kl. men CK uteblev. T.Hallo Mrs Robinson ”Tindra” kom 2:a i Unghkl. med CK I Rottneros träffade vi Brit Gullhav Kennel Lurudal från Norge som har T.Silver Nail "Charlie" han ställdes i Jaktkl. där han fick en slät etta. Det var väldigt synd för han var jätte fin och värd ett CK.

080615 T.Hallo Mrs Robinson ”Tindra” Godk.anlagskl. Ringleaders From Dusk to Dawn “Tikka” ett 1:a pris ökl, T.Riggwelter Ale ”Kalle” ett 1:a pris ökl och T.Morning Bell ”Diza” ett 2:a pris i ökl. 

Jag och Anna-Lena J var i Avesta på utställning T.Hallo Mrs Robinsson ”Tindra” placerade sig 4:a i unghundskl. Syrran Rusa fick en slät etta och även mamma Fina.

080525

I dag har vi varit på SKK :s årliga utställning i Österbybruk. Den här gången var det T. Hallo Mrs Robinson "Tindra" som fick följa med. Hon var lite försiktig med att använda svansen så vi fick nöja oss med en 4:e placering med HP, men en utmärkt kritik.

080523

T. Hallo Mrs Robinson "Tindra" är ögonlyst och även gonioskoperad med UA

080519

Då har vi varit på utställning i Södertälje. Ställde bara T. Riggwelter Ale "Kalle" han placerade sig 5:a championklass med CK.
Vi grattar T.Hallo Mrs Sweetheart "Rusa" till ett 1:a pris i viltspår, bra jobbat.

Valpar födda 2008 02 26.

T. Judy of Northallerton "Flisan" är HD röntgad med A A
STORT GRATTIS till Anna-Lena och Tikk-A-Ring's Hello Mrs Sweetheart "Rusa"  godkänd anlagsprov 070928 Dreverklubben Gästrikland